Az Earthflow órán legfőképp vinyasa flow stílusban gyakoroljunk a jóga ászanákat, kiszínezve egy kis Animal Flow játékos mozgással is. Odafigyelünk a földelésre, arra, hogy teljesen belenőjünk és gyökerezzünk a testünkbe az egész lényünkkel, így sokkal nyugodtabbaká és céltudatosabbá és fókuszáltabbá is válunk. Ehhez a gyakorláshoz jó kis földelős, mély hangzású basic zene megy, így ráhangolódva a természet és a testünk zenéjére.

Vinyasa Flow: önmagában kapcsot jelent, ez esetben a légzés és a mozgás összehangolását és szinkronizálását. Ellentétben az Ashtangával. A vinyasa flow stílus nem egy kötött sorozat, hanem általában egy fő ászana köré rendezett, változatos és szintén dinamikus gyakorlás, jó zenei aláfestéssel. Sosem lehet megunni, a ,nehézsége’ pedig könnyen beállítható és alakítható.

Animal Flow: az animal flow egy pár olyan, ötletesen elnevezett gyakorlatot jelent, amik nagyon hasonlóak az állati, ösztönös mozgáshoz, és valahogy a belső, ,neveletlen’ játékos dzsngelkölyköt tudja kihozni belőlünk egy kis basass harcos erősítéssel együtt.

A Természet hangja: hát, ez így van. Úgy étem, létezik. Mindennek van egy hangja, egy frekvenciája, és minden folyamatosan beszél, trillázik, zsinnyeg, sóhajtozik, lélegzik és dallamoskodik körülöttünk, a lelkünkkel együtt. Ha alapvetően városi, fejben élő életet élünk, ettől könnyen el tudunk szakadni, és akkor csak a csörömpölés és zaj jön. A zene segítségével vissza tudjuk hozni a figyelmünket a körülöttünk és bennünk levő élethálóra és biztonságot teremtően le tudjuk földelni és megnyugtatni az érzékeny idegrendszerünket.

Event Timeslots (3)

Monday
-

Monday
-

Friday
-